urgent dental- dr. dumitrescu manuela

come as a pacient, remain our friend

duminică, 16 ianuarie 2011

Albirea dintilor

Zambetul tau este biletul spre o infatisare mai tanara si mai increzatoare. Astazi, stomatologia estetica este o parte esentiala din arsenalul solutiilor anti-imbatranire.

Albirea dintilor

Oamenii obisnuiau sa mearga la medicul dentist pentru a-si rezolva o problema; astazi se duc pentru a imbunatati felul in care arata.

“Noua ne pasa. De aceea avem grija de zambetul dvs.” German dentist
  • Sistemul de albire Laser Smile
  • Laser Smile foloseste pentru tehnologia de albire un patent avansat - TCIA (Target Chromo phore In - Phase Accelerated-Activation). Utilizand caracteristicile cromatice unice ale laserului impreuna cu gelul pentru albit brevetat LaserWhite 10, activat de lungimea de unda a laserului, sistemul
  • Laser Smile asigura o albire sigura, rapida, placuta si eficienta pentru Dumneavoastra in doar o sedinta.
  • Simplu  - veti pleca cu un zambet alb si stralucitor in mai putin de o ora.
  • SigurIngredientul principal al gelului LaserWhite este folosit in procedurile de albire de mai bine de 100 de ani.
Durata tratamentului este mult scurtata datorita activarii laser. Astfel se evita incalzirea excesiva si aparitia sensibilitatii, asigurandu-va comfortulsi mai ales siguranta

 Sistemele de albire la domiciliu


  • Evident, nici sistemele de albire la domiciliu nu si-au pierdut din valoare, iar in toate situatiile care necesita albire, cleaning-ul profesional cu cateva zile inainte este absolut obligatoriu.
  • Nuantele obtinute atat prin sistemele “take home”, cat si prin cele “in office”, sunt de 8-10 ori mai luminoase decat cele initiale, iar rezultatul este garantat pentru 2-3 ani.

Fatete de portelan

Unul dintre factorii determinanti ai succesului social si profesional il reprezinta dintii sanatosi, insa acest lucru nu este suficient. Acestia trebuie sa fie si foarte frumosi, ca sa oferim celorlalti un zambet agreabil si ca sa ne simtim siguri si increzatori in propria persoana.

            Fatete dentare

Va pregatiti pentru un eveniment special sau pur si simplu vreti sa aveti dantura perfecta la care ati visat dintotdeauna? Fatele dentare sunt solutia perfecta pt dvs.

Fatetele dentare sunt indicate in cazul in care prezentati:
o Spatii interdentare inestetice
o Incongruenta dento-alveolara (“inghesuiri”dentare minore si moderate)
o Coloratii intrinseci reduse si medii (tetraciclina si fluoroza)
o Forme si dimensiuni inestetice ale anumitor dinti
o Traumatisme dentare sau leziuni carioase insotite de pierderi moderate de substanta dentara
o Dinti cu textura de suprafata neomogena
  • Cat de repede imi pot da fatetele de portelan un zambet minunat?

    De obicei pacientii nostri obtin zambetul visurilor lor in doua sedinte. La prima sedinta pentru fatete, dintii dumneavoastra sunt pregatiti iar la a doua sedinta, asezam fatetele permanente.
  • Imaginati-va ca veti avea un nou zambet in mai putin de o luna - unul care chiar se potriveste fetei si personalitatii dumneavoastra si care va da increderea sa va exprimati pe dumneavoastra insiva.
  • Sunt adult si nu vreau sa trec prin faza cu aparat. Pot fatetele sa ma ajute sa-mi corectez dintii stricati mai repede decat ortodontia?
  • Fatetele de portelan sunt pentru multi adulti o alternativa perfecta la aparatul dentar. Fatetele pot corecta forma dintilor care nu sunt aliniati corect, au lipsuri sau spatii. Pacientii mai in varsta, care si-au dorit dintotdeauna dinti mai drepti, dar nu doresc sa suporte ani de tratament cu aparat dentar, de obicei adora aceasta noua tehnica.
  • De fapt, chiar daca ati folosit un aparat dentar in trecut, dar marimea si forma dintilor dumneavoastra nu va multumesc, fatetele s-ar putea sa fie solutia perfecta.
  • Care sunt fatele dentare cele mai indicate?
  • Fatetele dentare ceramice (porcelain veneers) sunt restaurarile cele mai fizionomice, dar si cele mai delicate. Se realizeaza prin tehnici de stratificare complexa determinata de oferta minima de spatiu, iar prepararea dintilor, amprentarea si cimentarea fatetelor sunt de asemenea proceduri extrem de sofisticate, ce pot fi realizate numai de catre medici specializati.
  • Exista un numar foarte mic de medici dentisti ce reusesc cu adevarat sa obtina fatete ceramice, complexitatea tehnicii de realizare fiind un obstacol pentru multi dintre medicii dentisti din Romania.
  • La GERMAN DENTAL CLINIC , va garantam realizarea unor fatete ceramice de exceptie, realizate profesionist si in conditii de maxima siguranta.

Coroane integral ceramice

Coroanele de ceramica integrala reprezinta o varianta extinsa a fatetelor ceramice (portelan) care imbraca dintele in totalitate.

        Coroane dentare ceramica

Obtinem o schimbare esentiala a expresiei faciale si se poate modifica linia surasului, culoarea si  forma dintilor. Acestea sunt realizate din ceramica de inalta calitate si sunt aproape imposibil de deosebit de un dinte natural.

  1. CAT DE REZISTENTE SUNT COROANELE CERAMICE INTEGRALE?
    Ceramica este unul dintre cele mai rezistente materiale. Astfel durata de viata a unei coroane ceremice integrale este la fel de mare ca durata de viata a unui dinte natural. Evident trebuie respectate toate conditii de igiena dentara care sunt respectate si in cazul dintilor naturali.
  2. POT MANCA ORICE CU O COROANA CERAMICA INTEGRALA?
    Datorita rezistentei deosebite asemanatoare cu smaltul dentar in cazul in care aveti coroane ceramice puteti manca orice chiar si alimente foarte tari. Evident ca si in cazul dintilor naturali pot exista accidente si coroanele ceramice se pot sparge.
  3. CAND ESTE NECESARA COROANA CERAMICA INTEGRALA?
    Coroana dentara se aplica in cazul in care distructia dintelui este mare si este imposibila aplicarea fatetelor ceramice. Pentru schimbarea aspectului este necesara aplicarea coroanelor de ceramica integrala doar acolo unde nu por fi aplicate fatetele ceramice.  
  4. CARE SUNT PASII IN REALIZAREA UNEI COROANE DE CERAMICA INTEGRALA?
    Coroana de ceramica integrala se realizeaza la fel ca orice alt fel de coroana. Se slefuieste dintele dupa care in acelasi sedinta se ia amprenta. Se realizeaza o coroana temporara care va proteja dintele/dintii pana ce lucrarea finala va fi gata . In laborator se confectioneaza coroana finala care apoi se cimenteaza definitiv in gura.
La URGENT DENTAL avem o traditie de peste 10 ani in realizarea coroanelor integral ceramice, pentru noi culoarea, forma si textura dintilor dumneavoastra sunt unice, la fel ca si dumneavoastra.
Veti dobandi restaurari dentare cu un aspect natural foarte atractiv si la o calitate superioara oferita de furnizorii germani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu