urgent dental- dr. dumitrescu manuela

come as a pacient, remain our friend

duminică, 16 ianuarie 2011

implantul dentar

Ce este un implant dentar?

Un implant dentar este un surub de titan care serveste drept stalp pentru inlocuirea unui dinte care lipseste.
Implantul este inserat in osul maxilar sau mandibular printr-o intervetie chirurgicala. Ulterior, se asteapta o perioada de timp, pana se stabileste o relatie de legatura (osteointegrare) intre implant si os.

Specialistii implantologi afirma ca, desi majoritatea implanturilor sunt aplicate persoanelor in varsta de peste 55 de ani, tot mai multe persoane de varste mai tinere, intre 35-54 de ani, recurg la aceasta procedura stomatologica.

Cand va alegeti medicul dentist implantolog este important sa cunoasteti cateva aspecte care va vor ajuta sa faceti o selectie reusita.

1. Experienta profesionala a medicului Expertiza specialistilor in Implantologie si Chirurgie este recunoscuta international?
2. Echipa de specialisti Medicul implantolog colaboreaza cu intreaga echipa de specialisti: endodontul, proteticianul, parodontologul si esteticianul dentar?
3. Sigurantǎ si confort Cum sunt respectate procedurile de sterilizare si control al infectiilor?
4. Alternative de analgosedare Ce metode de sedare aplicǎ echipa de specialisti anestezisti? Inhalosedare, Analgosedare, Sleeping Dentistry?
5. Performantǎ si Durabilitate Este materialul implantului biocompatibil? Cine este producatorul? Recomandari: STRAUMANN(Germany)Alpha Bio (Nobel Biocare U.S.A), 3i (Biomet U.S.A), XIVE.
6. RISCUL alegerii gresite Ce garantie scrisa ofera clinica? Cum se preintampinǎ riscurile post-operatorii?
7. Inainte si dupa implantare Ati primit un plan de tratament complet?
8. Implant versus lucrare protetica Ati fost informat cu privire la avantajele pe termen lung ale implantului?
9. Certificare ISO a clinicii Clinica aleasǎ este certificata prin audit la standard international?

La URGENT DENTAL, echipa are in cei peste 15 ani de activitate in domeniu, experienta extrem de vasta si rezultate remarcabile in aplicarea implanturilor dentare


Care este pacientul optim pentru implant dentar?

Orice persoana careia ii lipsesc unul sau mai multi dinti, datorita accidentelor, diverselor boli sau complicatiilor cariei dentare, poate beneficia de terapie implantara.

Singura limitare este data de osul alveolar disponibil. Medicul implantolog va evolua starea osului dentar existent si impreuna puteti gasi solutia optima pt dvs.

Varsta inaintata - o problema?

Cateodata, pacientii mai in varsta, considera ca varsta lor ii impiedica sa beneficieze de implanturile dentare. Totusi, in terapia implantara, starea de sanatate este factor determinant, si nu varsta.

Implant dentar la pacient in varsta
Se considera ca daca un pacient este suficient de sanatos incat sa i se poata extrage un dinte, atunci el poate fi candidat pentru inserarea unui implant dentar.

Care sunt avantajele unui implant dentar fata de o punte/coroana dentara?


  • Imbunatatire aspectului exterior  - Zambetul tau este biletul spre o infatisare mai tanara si mai increzatoare. Astazi, stomatologia implantologica  este o parte esentiala din arsenalul solutiilor anti-imbatranire.
Pacienti tineri
“Mai tineri , mai increzatori prin zambetul URGENT DENTAL”
  • Mentinerea dintilor naturali sanatosi Prin puntile dentare dintii vecini dintelui lipsa sunt afectati prin tratamentul dentar efectuat. Implanturile dentare NU afecteaza dintii vecini dintelui-lipsa.
  • Solutie garantata in timp -  Nu trebuie sa va faceti griji in timp , implantul este o solutie stabila si sigura .

La URGENT DENTAL va oferim o GARANTIE DE 15 ani pentru implanturile efectuate in clinica noastra.

Cum imi vor afecta viata implanturile?

Implanturile sunt fixate in os si se comporta ca proprii Dvs. dinti cand mancati, vorbiti sau radeti. Majoritatea pacientilor nu fac diferenta intre dintii naturali si noii lor dinti.

Cel mai important este faptul ca va vor imbunatati calitatea vietii .Oamenii care se simteau adesea complexati din cauza problemelor dentare au fost adesea placut surprinsi de ce au facut dintii permanenti prin implant pentru increderea lor in fortele proprii

Voi putea mesteca cu aceeasi forta si presiune ca si cu dintii naturali?

DA! Dupa o scurta perioada de adaptare , nu va fi nici o diferenta intre presiune de muscare a dintilor naturali si a implanturilor. Acesta este unul din avantajele majore ale reconstituirilor prin implanturi BIOESTETICE.


Se comporta ca proprii Dvs. dinti cand mancati, vorbiti sau radeti. Majoritatea pacientilor nu fac diferenta intre dintii naturali si noii lor dinti.
DR. DUMITRESCU MANUELA,
SPECIALIST PARODONTOLOG
informatii la 0723383327 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu